Test

Klusbedrijf Groningen

De afgelopen jaren is Klusbedrijf Nu uitgegroeid tot een grote speler op de markt van klussen, verbouwen, onderhoud en renovatie. Betrouwbaarheid en vakmanschap zijn de speerpunten van ons bedrijf. Zoekt u dus een klussenbedrijf uit Groningen voor het aanpakken van diverse soorten klussen in en rondom uw huis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Laat via het contactformulier weten welke klus u wilt uitvoeren. Wij brengen u graag in contact met enkele erkende bedrijven uit de regio. Wees alstublieft zo volledig mogelijk zodat wij u gericht een prijsopgave kunnen doen.

Klusbedrijf Groningen

 
 

Offertes aanvragen

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Allround klussenbedrijf Groningen

Klusbedrijf Nu is een allround klussenbedrijf. Dit betekent dat u ons voor uiteenlopende klussen in kun schakelen. Hieronder hebben wij de meest voorkomende klussen weergegeven. Staat uw klus er niet bij? Neem dan toch eens contact met ons op. Wij helpen u uit de brand!

  • Verbouwen, renovatie, aanbouw en onderhoud van uw woning
  • Kozijnen en glas plaatsen
  • Loodgieter opdrachten aan keuken, badkamer en sanitair
  • Schilderen, stucwerk / spachtelputz
  • Tegelzetten, bestrating en vloeren leggen
  • Timmerwerken

Waarom een vakman van Klusbedrijf Nu?

Het grote voordeel van een allround klusbedrijf uit Groningen is dat deze klusjesman nagenoeg alle taken zelf uit kan voeren. Er zijn dus geen diverse specialisten meer nodig die ieder voorrijkosten rekenen. Door meerdere klussen tegelijk uit te laten voeren, is het vaak ook mogelijk korting te krijgen. Tenslotte beschikken alle aangesloten bedrijven over het Kluskeurmerk. Dat wil zeggen dat ze regelmatig worden gecontroleerd op het geleverde werk. Hierdoor weet u zeker dat u van kwaliteit verzekerd bent.

Gratis een offerte aanvragen

Heeft u een klus liggen waar u al lange tijd niet aan toe komt? Laat dit ons geheel vrijblijvend weten via het contactformulier. Onze klusjesman geeft u graag passend advies en stelt een offerte op. Door dat u deze van maximaal vijf klusbedrijven ontvangt, kunt u deze op uw gemak vergelijken. U zit nergens aan vast en bent tot niets verplicht. Klusbedrijf Nu staat voor u klaar.

 

Woningrenovatie

Woningrenovatie Groningen Is uw dak aan renovatie toe, is het plafond rot of zijn de muren aan vervanging toe? Een woningrenovatie is erg ingrijpend. Zaak om dit over te laten aan een professionele klusjesman uit Groningen.

Stukadoren

Stukadoren Stukadoren van een wand is een precies werkje. Niets is vervelender dan er later achter komen dat het stucwerk er toch niet goed in zit. Schakel daarom een vakman in om uw wanden te stuken.

Verbouwing

Verbouw Wilt u uw een aanbouw achter huis laten plaatsen of de eerste verdieping verbouwen? Of is uw winkelpand aan een grondige verbouwing toe? Schakel een klussenbedrijf uit Groningen in via Klusbedrijf Nu.


 

Sanitair

Sanitair Sanitair dient goed te werken. Door veelvuldig gebruik kan het echter voorkomen dat er reparatie nodig is of dat het aan vervanging toe is. Klusbedrijf Nu staat voor u klaar voor zowel installatie als onderhoud van sanitair.

Schilderen

Schilderen Ieder huis dient periodiek geschilderd te worden. Vaak schiet dit er bij in. Resultaat is dat hout kan gaan rotten en er meer schade ontstaat. Laat een klusbedrijf uw huis dus regelmatig schilderen.

Loodgieterswerk

Loodgieterswerk Groningen Heeft u last van een lekkage of moet er een leiding verlegd worden? De vakman van Klusbedrijf Nu draait daar zijn hand niet voor om. Ook voor installatie en reparatie van de CV ketel en de verwarming.

 

[google-map-sc width=”292″ height=”292″ zoom=”12″ address=”Groningen”]

Wat zijn de voordelen van Klusbedrijf Nu?

Klusbedrijf Nu biedt vele voordelen. Bij ons vindt u gemakkelijk een erkende klusjesman die al uw klussen uit kan voeren, zoals renovatie, verbouwing, timmerwerk, of schilderswerk. Vraag offertes aan bij diverse bedrijven uit Groningen. Geheel gratis en vrijblijvend!

Wat houdt Kluskeur exact in?

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn alle aangesloten vakmannen voorzien van het bekende Kluskeurmerk. Dit houdt in dat ze regelmatig worden gecontroleerd om het geleverde werk. Is er desondanks toch een discussie ontstaan? Een onafhankelijke geschillencommissie staat dan bij.

Wat gebeurt er na mijn offerte aanvraag?

Zodra u een aanvraag heeft ingediend, wordt deze naar diverse klusjesmannen in Groningen doorgestuurd. Ieder klusbedrijf maakt gratis en vrijblijvend een offerte voor u op. Zodra u deze hebt ontvangen, kunt u ze vergelijken op prijs en kwaliteit. Zo komt u tot de beste keuze.

Welke klusbedrijven zijn aangesloten?

Uitsluitend klusbedrijven met een goede reputatie en een erkenning van het Kluskeurmerk zijn bij ons aangesloten. Deze bedrijven beschikken allen over jarenlange ervaring. Wij werken samen met Kluswebsite. Daardoor kunnen wij een landelijke dekking garanderen zodat u verzekerd bent van een erkende klusjesman.

Tevreden klanten

Wij wilden graag een garage laten bouwen. Na lang gespaard te hebben, was het eindelijk zover. Het budget was niet super groot, dus we zochten lang voor de beste deal. Deze vonden we via Klusbedrijf Nu. – Klaudia Piepers uit Groningen

Onze badkamer was nog uit de jaren 70. Mint groen, je kent het wel. Hoog tijd om de badkamer te laten verbouwen. De vakmensen van Klusbedrijf Nu hebben dit snel en goed gerealiseerd. – Frits de Jonge uit Groningen

Ons derde kindje is op komst. De oudste dochter krijgt nu een kamer op zolder. Om meer ruimte en licht te realiseren hebben we een dakkapel laten plaatsen. In 1 dag was deze geplaatst. Goed werk van Klusbedrijf Nu. – Roelof Broekhuizen uit Groningen